Menu Close

Kinderen en Jeugd

Crèche

Elke morgendienst is er een plaats voor de allerkleinsten in de crèche. Kinderen van 0-4 jaar kunnen voor aanvang van de dienst naar de zaal worden gebracht. De ingang van de zaal bevind zich links tussen de garderobe, naast de kinder kapstokken. Ze worden opgevangen door mensen die zich inzetten voor een leuke tijd voor de kleintjes. Ze kunnen hier naar hartenlust spelen en na de dienst gaan ze weer met u mee naar huis.

In de zaal ligt een presentielijst, waar u de naam van uw kind kunt invullen. Halverwege de dienst zijn we gewend de kinderen een bekertje drinken te geven (of een zelf meegebracht flesje) met een kaakje erbij. Bij allergie of iets dergelijks dit graag doorgeven aan de begeleider ter plaatse en eventueel een vervangende snack meegeven voor uw kind. Er zijn geen luiers aanwezig, wel een verschoonkussen en een toiletruimte.

Kidzclub
Voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar (einde basisschool) is er de Kidz club. We doen verschillende activiteiten; zingen, praten over en rond de Bijbel, drinken met iets lekkers, ontspannen, een leuk spel, creatief, enz, enz. Vrijdagavond om de week komen we samen in de kerk. Voor de exacte data kun je contact opnemen met 1 van de leidsters. We starten om 18.45 uur en rond 20.00 uur sluiten we de avond af.

Mocht je zin hebben, dan ben je van harte welkom. Als je 7 wordt krijg je vanzelf een uitnodiging!

Jeugdwerk

Voor jongeren is er binnen onze gemeente ook genoeg te doen. Voor een overzicht van ons jeugdwerk kun je op de button hieronder klikken.